Impotenţă? 7 modalitati pentru a o învinge!

Tratamentele de imbunatatire pentru impotenta arunca treptat o lumina asupra acestei disfunctii odinioara trecute sub tacere.

Medicii definesc impotenta sau disfunctia erectila, asa cum este corect denumita, ca incapacitatea consecventa de a sustine o erectie suficienta pentru un act sexual. Se estimeaza  ca 1 din 10 barbati de peste 21 de ani sufera de impotenta intr-o perioada a vietii.  Cea mai raspandita boala care predispune la impotenta este diabetul- mai mult de o treime dintre barbatii cu diabet sufera  de disfunctie erectila si uneori acesta poate fi primul semn ca s-a instalat un diabet. Ingustarea arterelor, hipertensiunea, afectiuni neurologice cum ar fi scleroza multipla, leziunea pelviana si operatia de prostata de asemenea pot fi urmate de impotenta , dar problemele hormonale ca nivelul scazut al testosteronului sunt responsabile numai de 3% dintre cazuri. Iata ce recomanda specialistii pentru a depasi impotenta.

Acordati-va timp.  Barbatii intre 18-20 de ani pot obtine o erectie in doar cateva secunde. Pe la 30-40 de ani, in 1-2 minute. Dar daca un barbat de 60 de ani nu obtine o erectie dupa acest interval, nu inseamna ca este impotent. Doar ca ii trebuie mai mult timp.

Feriti-va de medicamentele ,,de inviorare”. Alte cauze incriminate sunt consumul de cocaina si marijuana, opiaceele, heroina, morfina, amfetataminele si barbituricele.

Luati-o usor cu alcoolul. Chiar si numai doua pahare inainte de masa de seara pot diminua performanta.  Si in timp, prea mult alcool poate tulbura hormonii.

Apelati la plante pentru a mari fluxul sanguin. Pe masura ce inaintam in varsta, circulatia proasta poate deveni o problema. Daca circulatia proasta poate determina probleme de erectie, in schimb stimulatoarele fitoterapeutice pentru circulatie pot sa ajute.  Ginkgo, ghimbirul si ardeiul iute sunt favorite in preferintele fitoterapeutilor. Toate se gasesc in magazinele naturiste si trebuie utilizate conform instructiunilor de pe etichete. Cand doriti ca sangele sa circule in partile relevante luati una dintre ele cu cateva ore inainte.

 Citiţi tot articolul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul Dvs. va fi trimis spre aprobare

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *